Eendraghtapartments

Oog voor alle details

Lees meer

Summum van luxe

Het sublieme afwerkingsniveau van Eendraght springt direct in het oog. Aan elk detail is gedacht. Van de tot vier meter hoge plafonds en prachtige terrassen met direct contact met het water tot twee parkeerplekken per woning, een separate fietsenberging op de begane grond en een inpandige aanlegplaats voor uw sloep. De topontwerpers van Studio Piet Boon helpen u met de inrichting. Zeg het maar: hoe luxe wilt u het hebben?

Automatisch parkeersysteem

De parkeerplekken in Eendraght zijn extra groot, zodat exclusieve auto’s eenvoudig geparkeerd kunnen worden. Dit gaat volautomatisch en snel. Binnen twee minuten is uw auto beschikbaar.

Wilt u zien hoe het systeem werkt? Klik dan op deze link.

Waterrijk comfort

Heeft u een woning op de begane grond of het penthouse op de bovenste verdieping? Dan krijgt u ook het comfort van een inpandige privéaanlegplaats voor uw sloep onder het gebouw. En bij het penthouse behoort een zwembad op het grote dakterras tot de mogelijkheden.

Extra duurzaam

Naast een hoog niveau van afwerking spant Eendraght de kroon als het gaat om energiezuinigheid. Doorgaans heeft een nieuwbouwhuis een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,4. De EPC is een maat voor energiezuinigheid: hoe lager, hoe beter. In Eendraght is de EPC slechts 0,19. Deze hoge mate van duurzaamheid komt door het gebruik van warmte-koudeopslag in de grond, driedubbel isolatieglas, zonnepanelen, collectieve aansluiting op stadsverwarming en vloerverwarming en -koeling.

Digitale conciërge

De BringMe box is de digitale conciërge voor alle pakketjes en boodschappen die online door u worden besteld. Elk appartement heeft een private slimme brievenbus. Ook zijn er gemeenschappelijke pakketbussen die niet alleen online bestellingen kunnen ontvangen, maar ook pakketjes verzenden en retourneren. Camerabeveiliging en nachtverlichting zorgen voor een veilig gevoel.

James

Alle bewoners van de appartementen Eendraght hebben beschikking over James. Via deze persoonlijke service kunt u gebruik maken van convenience services, reparatieverzoeken indienen of deelnemen aan events, exclusief voor uw gebouw.

Verrassende voorzieningen

Op Oostenburg is er volop ruimte voor eigenzinnige horeca, buitenissige boetieks, originele ontspanning, creatieve broedplaatsen en een uitdagende gym. Passend bij het ondernemende karakter van het werkeiland: verrassend, spannend en uitnodigend. Misschien zelfs een tikkeltje brutaal. Toekomstige ondernemers, vindingrijke partijen en nieuwe makers worden gericht geselecteerd op diversiteit en kwaliteit. Om zo een bijdrage te leveren aan het Oostenburgereiland, de nieuwe trots van Amsterdam.

Mensen geven kleur

Onveranderd is dat vrije denkers een gebied kleur en karakter geven. En in lijn met de geschiedenis is dat precies wat er nu weer staat te gebeuren. Ook nu is het de ondernemende geest van Amsterdammers die van Oostenburg een bloeiend gebied maakt van wonen en werken. En hier komt u straks thuis.

Eendraghtapartments Ambianced
Interesse? neem dan contact op met onze makelaar