Studio Piet Boon

Luxury living designed by Studio Piet Boon

Lees meer

De omgeving als
inspiratie voor het
interieur

Paul de Ruiter Architect is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw Eendraght. Door de situering van ramen heeft het architectenbureau twaalf unieke appartementen gecreëerd. Studio Piet Boon heeft zich voor het interieur laten inspireren door de bijzondere omgeving waarin het Eendraght zich bevindt. Aan het water en met een prachtig uitzicht. De stoere en urban sfeer van het oude Werkspoor-gebied hebben we heel subtiel en op luxe wijze vertaald binnen onze interieur concepten. De stalen kozijnen zijn hier een voorbeeld van.

Een weerspiegeling
van de bewoners

Voor Eendraght heeft Studio Piet Boon drie verschillende interieur concepten ontworpen. Deze concepten zijn gebaseerd op drie verschillende kleurenpaletten en zijn tot in de kleinste details uitgedacht door onze ontwerpers. Van layout tot materialisatie, kopers van een Studio Piet Boon woning hoeven nergens meer over na te denken.

Onze ontwerpers hebben over alles nagedacht en dat ook zo uitgewerkt. Van lichtplan tot keuken en van vloeren tot meubels, in principe hoeven toekomstige bewoners van Eendraght, wanneer zij voor een Studio Piet Boon ontwerp kiezen, nergens meer over na te denken en alleen hun persoonlijke wensen kenbaar te maken. Wij gaan graag met u in gesprek om de wensen binnen de concepten te bespreken om het interieur zo verder af te stemmen zodat die een weerspiegeling is van de bewoners. Een andere kleur of stof op de bank? Geen probleem. Een ander blad in de keuken? Onze ontwerpers zorgen er voor dat de wensen doorvertaald worden naar een kloppend geheel. Uiteindelijk moet het thuis worden voor de bewoners.

Interesse? neem dan contact op met onze makelaar

Unieke en comfortabele
designervaringen

Studio Piet Boon is een internationaal gerenommeerde designstudio, bekend om haar multidisciplinaire designdiensten en het opmerkelijk talent voor het harmonieus laten samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit tot unieke designervaringen.

Over de jaren is Studio Piet Boon van een klein ontwerp bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende designstudio en heeft het een indrukwekkend portfolio van particuliere, corporate en commerciële klanten verworven. Nog altijd geworteld in Oostzaan, huist het hoofdkantoor van de omvangrijke Studio Piet Boon waar Piet Boon en Karin Meyn richting geven aan een dynamisch en internationaal team van architecten, stylisten en design professionals. Gedreven door de wens om een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van haar klanten, creëert het team unieke en comfortabele designervaringen van dagelijkse omgevingen en producten.